Night Shift

Twee sprekers in gesprek op het podium, terwijl het publiek aandachtig luisterd.

Muse – Mensen en musea is één van de initiatiefnemers van Night Shift, een culturele debatavond in Rotterdam. Night Shift is een maandelijks evenement voor de brede culturele sector (musea, archieven, bibliotheken, galeries) – optimistisch, inspirerend en een tikkeltje kritisch. Elke maand nodigen we sprekers en het publiek uit om in gesprek te gaan over een actueel thema. Zo spraken we over de toekomst van Rotterdamse culturele instellingen met vertegenwoordigers van de bibliotheek, het archief en museum Boijmans – Van Beuningen; verkenden we de mogelijkheden van city marketing voor de culturele sector; en blikten we terug op de MuseumNext conferentie die in 2017 plaatsvond in Rotterdam.

We willen van en voor de sector zijn en staan open voor ideeën en suggesties. We hebben inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel staan en kijken graag over de grenzen van disciplines heen. Ken je iemand met een goed verhaal? Laat het ons vooral weten!
De laatste informatie over Night Shift vind je op de website van Night Shift.

Drie sprekers zitten op stoelen op het podium en zijn in gesprek met de zaal. Achter hen het Night Shift logo Een volle zaal tijdens Night Shift, het publiek vanaf de rug gezien.