Advies en onderzoek

We helpen bij het uitwerken van nieuwe producten en diensten, maar ook bij het verbeteren van de beleving, wayfinding en publieksdiensten. We geven advies bij de ontwikkeling van beleid en (publieks)strategieën. Voor organisaties die hun missie willen aanscherpen zijn we een critical friend.

Advies en onderzoek gaan vaak hand in hand. Afhankelijk van de vraag is ons onderzoek meer praktisch of theoretisch van aard. We brengen de wensen en verwachtingen van een nieuwe doelgroep in kaart, testen concepten, en begeleiden co-creatieve processen. Daarnaast verzorgen we evaluaties van tentoonstellingen, evenementen en projecten. We brengen ontwikkelingen in de sector in kaart ten behoeve van subsidieaanvragen en bieden theoretische ondersteuning bij besluitvorming.

Waar mogelijk, delen we ons onderzoek in de vorm van blog-posts, academische publicaties en bijdragen aan vakbladen. Ons streven is om zoveel mogelijk van ons onderzoek toegankelijk te houden voor de sector en niet achter zogenaamde paywalls to verstoppen. Klik hier voor een overzicht van onze publicaties.